Nu plânge în fața nimănui! Astăzi te va asculta, mâine te va condamna!

Prietene drag, nu plânge în fața nimănui! Astăzi te va asculta și mâine te va socoti ca un om slab și poate chiar te va condamna.
Un prieten să ai, nu mai mulți. ,,Înfrânge-ţi durerea, fii vesel de se poate, căci tot la zi ajunge şi cea mai lungă noapte.” William Shakespeare.
Apoi răsplată cea mai mare, vine de la Dumnezeu! ,,Cînd te plângi ai grijă cui că ar putea să te doară și mai tare”. Ce nu-ți răsplătește omul, îți dă Domnul!
Te înțeleg că vrei să-ți descarci cumva sufletul, dar mai bine plînge și spune-i tot ce ai pe suflet (doar) Domnului Iisus Hristos!
Varsă-ți tot ce ai pe suflet în fața Maicii Preacurate și așteaptă mângâiere de la Ea!
În rugăciune nu este loc de rușine, nici de deznădejde, nici de violența și nici de mândrie! Spune tot Tatălui Ceresc și fii gata să asculți și să faci Voia Lui, cu răbdare spre bucurie!
Creștine drag, dacă te-ai pornit să mergi spre Dumnezeu, nu căuta compromisuri și nu te abate, nici la dreapta, nici la stânga. Nu aștepta laudă, mulțumire, recunoștință de la oameni, pentru un bine oarecare, ci de la Domnul Dumnezeu. Acest criteriu, îți poate defini cu adevărat, devotamentul fidelitatea și dăruirea pentru Dumnezeu! Tu, să fii împăcat și corect față de toți. Ascultă sfaturile prețioase ale unui duhovnic bun și fii sub rugăciunile lui. Să nu poarte nimeni lacrimi asupra ta. Fii iertător și gata de a cere iertare, în numele Domnului Iisus Hristos Cel Răstignit!
Fii credincios și mergi spre Domnul cu rugăciune: brațele Lui sunt mereu deschise să te îmbrățișeze!

preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns