Rugăciunea este expresia dragostei

Dragă cititor, rugăciunea către Dumnezeu, nu are timp concret, loc special, durată; rugăciunea este o expresie a respectului și a dragostei pe care o arătăm față de Dumnezeu. Este asemănător în relația ta de comunicare cu soțul sau cu soția, cu copiii sau cu cei dragi: nu ai anumite ore cînd îți împărtășești dragostea, cînd ceri sfat și ajutor sau mulțumești. Deasemenea cu oamenii din viața ta, nu vorbești la anumite date sau într-un timp prestabilit, dar la fiecare necesitate. 

Asemenea să fie rugăciunea noastră către Dumnezeu. Să-I spunem lui Dumnezeu tot ce vrem să facem, să-I cerem ajutorul, să vorbim cu Dumnezeu în fiecare clipă. Să Îi mulțumim pentru toate și să avem nădejde în El, deoarece o credință puternică face totul posibil. Să arătăm respect față de Dumnezeu, să arătăm ascultare, nădejde, credință, astfel ca treptat să ne desăvărșim în dragoste-unica cauză pentru care trăim pe pămînt!

Cel mai important și esențial, dragi cititori, este că: Dumnezeu ne iubește! El, primul ne iubește! Iar nouă ne este foarte ușor: trebuie să răspundem la Dragostea lui Dumnezeu care se arată față de noi!

Preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns