Maica Domnului – Tămăduitoarea noastră

Rugăciunea către Maica Domnului este Mâna salvatoare care te apucă și te scoate din orice nevoie și necaz!

Cu fiecare rugăciune către Maica Domnului, omul simte mai profund Iubirea Mamei, care era și este dintotdeauna!

Cine își aduce aminte de Maica Domnului în rugăciune, are parte de mângâiere maternă!

A o cinsti cu evlavie și viață curată pe Maica Domnului, înseamnă a-ți iubi în mod desăvârșit Mama!

Maicii Domnului îi aducem preacinstire nu doar în zilele Ei de sărbătoare. Bucurie și Sărbătoare Maicii Domnului putem face în fiecare zi: prin cinstea adevărată Fiului Ei și a Legii date de El. Așa cum în fiecare zi primim daruri de la Dumnezeu și Maica Domnului, în fiecare zi să mulțumim pentru purtarea de grijă și să cerem iertare de păcate, iubire față de Biserică și putere de a lucra Sfînta Evanghelie!

Maica Domnului, prin iubirea adevărată față de Fiul Ei și Dumnezeul nostru, a învățat să ne iubească și pe noi toți, cu dragoste dumnezeiască! Ea este izvor nesecat, mereu curgător de minuni, tămăduiri, mângâieri.

Icoana ,,Izvorul Tămăduirii” ne-O arată pe Maica Domnului, așa cum este Ea: Tămăduitoare, Iubitoare, Născătoare de Dumnezeu, născînd Viața întregii lumi!

În fața Maicii Domnului pictorii își pleacă genunchii pentru a o picta; poeții, creștinii, se întrec în a împleti cununi de laudă; Sfinții Părinți o descriu ca ,,pe cea mai cinstită decît Heruvimii” iar Biserica o pune pe scaun împărătesc, scrisă pe bolta Altarului!

Maica Domnului face minuni continuu, cu fiecare dintre noi, dar mai ales cu cei care Îi cer ajutorul! Ea face minuni și revărsări ale dragostei, atît prin toate icoanele din lume cît și direct în inima omului!

Dar ca dovadă văzută și pentru a ne ajuta să ne concentrăm în rugăciune, să simțim și să vedem Cerul, icoanele ne deschid ferestrele Împărăției lui Dumnezeu, așa încât, cu ochii sufletului, să ne bucurăm de cele tainice și sfinte.

Vindecarea e din brațele Maicii Domnului! Nimeni din cei ce aleargă cu credință deplină și din tot sufletul, nu iese gol de la Împărăteasa Cerului și a pământului!

Să fim cu toții sub Acoperemântul Maicii Domnului dragi prieteni!

Preasfintă Născătoare de Dumnezeu, tămăduiește bolile, neputințele și întristările noastre, că noi, toți, la Tine cu nădejde alergăm!

preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns