La editura Doxologia a apărut cartea, ,,Calea Ucenicului. Trepte spre Lumină” de preot Nicolai Boian

Mulțumesc cordial distinsei edituri, Doxologia și întregii echipe de redacție, pentru încrederea oferită de a-mi edita frumos și onorabil cartea ,,Calea Ucenicului. Trepte spre Lumină”.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și din dragoste față de cititori, am editat o nouă carte cu sfaturi folositoare în viața de zi cu zi.

Dumnezeu a rânduit să fiu slujitor în or. Ungheni, chiar de la început, din anul 2014. Din binecuvântarea Înaltpreasfințitului Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, am fost numit în funcția de cancelar al Episcopiei, apoi președinte al Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei a Vieții și Familiei tradiționale”. În aceste responsabilități, sub oblăduirea  Înaltpreasfinției Sale, am învățat cele mai frumoase sfaturi și am ascultat cele mai minunate predici arhierești. Entuziasmul misionar al arhiereului, m-a motivat și a devenit un motor, pentru a-i urma exemplul.
În acest context, din anul 2015, încerc să aduc publicului mesaje parenetice, ziditoare de suflet, cuvinte de mângâiere, nădejde și motive de bucurie, pe care le plasez pe site-ul www.familiafericita.info și pe blogul personal www.ucenic.info.
În timp s-au adunat mai multe materiale. Mult mai târziu, a apărut ideia de a le pune într-o carte, iar astăzi, acest gând a devenit realitate.

Cu bunăvoința redactorului Șef al editurii Doxologia, Preacucernicului Părinte Lucian Radu, materialul a trecut un  concurs riguros și a văzut lumina tiparului.

Este o bucurie pentru mine realizarea respectivă, deoarece apreciez mult această editură de înaltă calificație și dedicată, iar Cuvântul lui Dumnezeu va ajunge la mai mulți cititori. Editura Doxologia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate edituri din România. Are numeroase premii. Ea se plasează în categoria superioară de edituri naționale, în domeniul cărții de suflet.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru toate darurile Sale și Mâna proniatoare în viața mea.

Aduc din suflet mulțumiri și recunoștință Înaltpreasfințitului Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, Preacucernicului Părinte Lucian Radu, distinsei edituri, Doxologia și întregii echipe de redacție, pentru încrederea oferită de a-mi edita frumos și onorabil cartea ,,Calea Ucenicului. Trepte spre Lumină”.

Mesajul cărții este destinat mai multor categorii de cititori, fiind împărțită pe capitole:
I. Gândul de Duminică
II. Cuvinte de pe vatra inimii
III. Psihoterapie ortodoxă
IV. Rugăciunea este respirația sufletului. Pravila de rugăciune către Maica Domnului ,,Bogorodicinaia”
V. Câteva răspunsuri către tineri
VI. Cugetările ucenicului. 227 de gânduri prin care văd lumea altfel
VII. Note pentru îngeri. Poezii


Cartea are 214 pagini.
Cartea poate fi comandată pe site-ul editurii Doxologia, edituradoxologia.ro   ( https://edituradoxologia.ro/calea-ucenicului-trepte-spre-lumina) sau în mod privat pe profilul de Facebook: Boian Nicolai.

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns