În spatele unui succes stă o jertfă!

jertfaÎn spatele unui lucru frumos, realizat, măreţ, permanent stă o jertfă, care nu totdeauna se vede.

Munca depusă pe parcurs, este o cunună, a corectitudinii treptelor şi modului de lucru. Ceea ce se vede, este o plinire şi o împlinire a trudei depuse. Înţelepciunea poporului spune că ,,sfîrşitul este cel care încununează opera”. Este adevărat, numai că opera e compusă din multe şi multe elemente. Zile însorite şi ploiase, succese şi eşecuri, cerşit şi laudă, foame şi insuficienţă de somn, motivaţii şi invidie sunt elementele complementare care compun un lucru măreţ, realizat.

Cert este faptul că ce e bun şi frumos, le place la toţi. Dar numai cel care a muncit, înţelege toate acţiunile în detaliu. Nimeni nu-şi aduce aminte de începuturile grele a prezentului glorios. Pînă la un moment, nici nu se ştia de învingători. Dar cei care ajung la succes, sunt cei care au jertfit timp, dorinţe, sunt cei care au muncit zi de zi, care au suferit înfrîngeri dar s-au ridicat şi au mers, sunt cei care au adunat mici realizări periodic, sunt cei îndrăzneţi, curajoşi, care fascinează, sunt cei amabili şi inteligenţi. La toţi care vedeţi un success remarcabil, întrebaţi calea parcursă, mijloacele de realizare, ca lauda să fie direct proporţională cu munca depusă, conform realizării văzute şi după impactul pozitiv al calităţii !

Îndemnul este ca să munciţi, ca totdeauna să mergeţi mai departe, spre scopul corect propus, acumulînd experienţă, succese şi medalii.

p.s.:Trebuie să jertfeşti pentru succes, dar fiţi atenţi cu care balanţă măsuraţi.

 

Nu uitaţi: Succesul se creează zi de zi !

Începeţi astăzi, acum !

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns