Îmbrățișați oamenii dragi cu cuvinte frumoase!

Îmbrățișați oamenii dragi cu cuvinte frumoase! Așa îi puteți îmbrățișa atît pe cei de aproape dar, în special, pe cei care nu sunt alături, care sunt plecați, doriți, așteptați! Cuvintele potrivite pot fi un medicament esențial, în vindecarea bolii unui suflet de om! Nu vă rețineți nici nu va complexați: fiți dăruitori de bucurii! 

Cuvântul are putere să rănească și să vindece. Cuvântul poate să ucidă și poate să dăruiască viață. Cuvântul poate uni, mângâia, bucura. Cuvântul poate despărți. Ceea ce spunem rămâne a fi veșnic și vom da seamă pentru orice cuvânt rostit sau nerostit.

Binecuvîntață-vă unii pe alții. Însemnați-vă cu semnul Sfintei Cruci. Crucea nu are hotare, limite și este Păzitoare de tot răul. Dacă aveți oameni dragi departe, peste hotare, sau pur și simplu lipsesc de acasă sau fac ceva important, binecuvântații cu doriri de bine și însemnați peste ei Semnul Sfintei Cruci! Îmbrățișați-i în rugă către Domnul. Cea mai frumoasă îmbrățișare pentru cel care nu este aproape: este o rugăciune pentru el!

Dăruiți rugăciune. Mare e puterea lui Dumnezeu; mai mare ca a tuturor luate împreună.

Preot Nicolai Boian

 

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns