Dumnezeu nu refuză cererile Maicii Domnului pentru noi

Când răsare soarele, atunci începi ați da seama cât e de frumoasă ziua!

Când ți se dă prin minune a doua șansă, îți dai seama cît de mult prețuiește viața!

Când ai timpul altcuiva îți dai seama cât mare poate fi dăruirea!

Când ți se naște și crești copil, îți dai seama cât de mult te iubesc părinții!

Dar toate acestea, nu se pot compara nici pe departe, pentru a înțelege cu adevărat, darul lui Dumnezeu față de noi: Maica Domnului!

Când începi a o cinsti cu adevărat pe Preasfinta Născătoare de Dumnezeu, îți dai seama de prețul vieții și al jertfei, de dulceața mîngîerii, de tăria răbdării, de puterea rugăciunii, de mireasma ostenelilor, de repeziciunea ajutorării și de infinitul iubirii! Maica Domnului ne iubește cu cea mai curată dragoste care poate exista vreodată!

,,Ea este o Mamă care nu îmbătrânește”, (IPS Iustinian) care nu obosește, mereu îndrăgostită de neamul omenesc, dar mai ales, de oamenii care îi aduc preacinstire!

Ea este Vindecătoarea noastră, Înțelepțire, Bucurie neașteptată, Izbăvitoare de rele și necazuri, de dușmani văzuți și nevăzuți, este Pacea casei, Chivernisitoare și Buna sporitoare, Mama noastră, a tuturor!

Ca o Mamă adevărată, bucuria Ei este deplină, atunci când oamenii ascultă și îi cinstesc Fiul, Domnul nostru Iisus Hristos!

,,Fără mijlocirea Maicii Domnului, fără apărarea și mângâierea Ei, omenirea ar fi pierit demult”! (Sf. Paisie Aghioritul)

,,Toată nădejdea o punem spre Tine, Maica lui Dumnezeu, păzește-ne sub Sfînt Acoperemântul Tău!”(din rugăciunile de seară)

Începutul pravilei cu Paraclisul Maicii Domnului este început de ajutor minunat!

Dumnezeu nu poate refuza nici o cerere din partea Maicii Domnului! Mare fericire să fii sub Acoperemântul Maicii Domnului!

Cere tainic și din adâncul sufletului, ajutorul Maicii Domnului: Ea ajută grabnic și mângâietor!

preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns