De sărbătorile Maicii Domnului primim alese daruri cerești

Mii de oameni de-a lungul istoriei s-au învrednicit de multe minuni în viața lor de la Maica Domnului și au primit și primesc în continuare, vindecare, păzire de boli, sănătate, ajutor, împlinirea cererilor, bună sporire, ajutor la serviciu, bunăstare a casei și a gospodăriilor.

Maica Domnului este Mama noastră Cea Cerească, care ne iubește mult și ne așteaptă să îi aducem laude, dar mai ales să ne arătăm credința și dragostea noastră de fii. Maica Domnului ne păzește de boală. Ea ne vindecă, ne mângâie. Ea ne dăruiește pâine pe masă. Ea ne călăuzește copiii. Ea întemeiază și păstrează familiile. Ea ne conduce spre mântuire.

Sfânta Tradiție ne istorisește că în ziua când Maica Domnului a adormit, toți ologii, șchiopii, orbii, bolnavii care erau în împrejurime, s-au tămăduit în ceasul acela. Acest fapt s-a întâmplat pentru ca Dumnezeu să ne arate cât de mult o prețuiește pe Maica Sa și câte daruri poate să ne dăruiască Ea. Preasfânta Născătoare de Dumnezeu dăruiește daruri deosebite la fiecare sărbătoare a Ei tuturor credincioșilor care vin să îi aducă preacinstire, prin participarea la Sfânta Liturghie și prin  milostenie făcută Bisericii și celor care au nevoie.

Cel care pierde Liturghiile din sărbătorile Maicii Domnului, este ca și cum a câștigat un bilet mare la loterie dar nu se duce să-și ia cadoul. Ruga Maicii Domnului pentru noi în fața lui Dumnezeu, este neasemuit de mare, pentru că Ea, neasemuit de mult ne iubește.

Preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns