Cine își leagă viața de Cruce, o încredințează lui Hristos!

În ziua Înălțării Sfintei Cruci, să mulțumim Domnului, pentru toate greutățile, dificultățile și ispitele, pe care le-am avut în viață, deoarece prin ele, am devenit mai apropiați de Dumnezeu, mai evlavioși și mai rugători, iar acesta este foarte important!

Cine își leagă viața de Cruce, o încredințează lui Hristos! Cine își dă viața sa lui Dumnezeu, acela o cîștigă! Să învățăm dragi prieteni, a ne vedea Crucea, în adâncul ființei noastre, în fiecare zi și să ne răstignim pe Ea! Să ne răstignim și să ne omorim păcatele și pornirile rele! Răstignindu-ne, în fiecare zi, cu durere desigur dar și cu nădejde, ne vom face părtași și Învierii, biruinței și bucuriei, în fiecare zi!

Sfînta Cruce, nu are margini, nici hotare! Prin puterea dată de Iisus Hristos, Ea cuprinde Cerul, străbate pămîntul, dă verticalitate Omului ca ființă luptătoare, unește Cerul cu Pămîntul, înfierbîntă inimile oamenilor prin credință și nădejde, fortifică grumazul rîvnitor, ne duce cu gîndul și ne arată Învierea lui Iisus Hristos, arde iadul și luminează Raiul!

Bucură-Te Sfîntă Cruce, Păzitoare a creștinilor!

preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns