Cel mai frumos vis al unei Fete

Cel mai frumos ,,Vis” al unei fete este o plimbare în parc, legănînd ușor copilul ei drag și sănătos, simțind alături mîna soțului grijuliu !

Acesta vis, pe cît este de frumos, pe atît este realizabil și adevărat. Dacă un vis realizat te îmbătrînește atunci, acesta vis împlinit te întinerește. Împărtășirea reciprocă de dragoste în familie, sporește căldura și unirea inimilor. Întrecerea în iubire este unica competiție în care cîștigă toți !

Această aspirație ,,trebuie” să fie visul oricărei fete, idealul pentru fiecare  domnișoară  și doamnă !

Stăpînirea acestui  vis este valabilă  pentru toată familia și implicit, se poate realiza,  numai prin participarea tuturor membrilor  familiei.

O familie fericită se împlinește dacă pornește de la o dorință corectă și include corectidune în împlinirii dorinței și invers: rezultatul muncii tale pentru împlinirea unei dorințe frumoase legate de familie, îți va aduce bucurie în familia ta.

Nu vă îndemn și nu este vorba de ,,fantasma dragostei” dar sfătuiesc tinerii, domnișoarele, și ,,îndrum spre acest vis frumos, în locul altor vise, legate de păcat”. Este greșit să ne imaginăm o dragoste ca în seriale, o aventură fantastică sau o fericire inepuizabilă. Această greașeală duce de multe ori la divorț, deoaorece cînd revii cu ,,picioarele pe pămînt”, în realitatea ta, poți suferi, te dezamăgești și dezorientîndu-te, aplici soluții păguboase.

Vă doresc vise frumoase, realizabile, iar în miezul fericirii să fie familia cu copii !

Preot Nicolai Boian

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns