ucenic.info

Descoperă un strop de lumină în fiecare zi!

Urmărește:
Calendar creștin
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 1.266 de abonați

Flag Counter

Cred că pot să spun şi eu ca cineva  ….

„Părinții mei, care proveneau fiecare din familie de preoți ortodocși, se rugau cu ardoare și plecau deseori la mănăstiri pentru a-I cere Domnului să le trimită copilul mult dorit. Ruga lor s-a împlinit în anul 1881… Iată-mă de două ori pecetluit, ca om al gliei și ca mistic. Pământul și religia au fost cele două divinități ale copilăriei mele. Le-am rămas credincios tot restul vieții.”

George Enescu   (1881 – 1955)


 „Părinții mei, care sunt o familie preoţească ortodoxă, se rugau cu ardoare și î-I cereu Domnului să le trimită copilul mult dorit. Copilul a fost făgăduit Domnului. Ruga lor s-a împlinit în anul 1989… Iată-mă de două ori pecetluit, ca om al gliei și ca slujitor Dumnezeului Celui Preaînalt. Pământul și religia sunt cele două divinități ale copilăriei mele. Dragostea față de Dumnezeu și dragostea față de oameni sunt două lucrări pe care le învăț zi de zi. Le rămîn credincios tot restul vieții. Sunt Preot.”

Preot Nicolai BOIAN,  anul bucuriei, 2014

Preot Nicolai Boian

Distribuie! Fii de folos și pentru alții!

Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

Lasă un răspuns

Войти с помощью: 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA


Contabilitate pentru vizitatori: