15 super site-uri pentru relaxare

soare cer si nori

ASCULTĂ MUZICA PREFERATĂ DUPĂ DISPOZIȚIE

CIMPIEodihnește-te sau simte-te undeva singur pe site-ul  Inmood. Tu alegi dispoziția, și cintecele se propun după preferință. Alegerea este bogată, și mai scurte și mai lungi. Pentru orice gust !

CĂLĂTOREȘTE ONLINE

Vatican

Pe site-ul  Placesadvise  poți să călătorești în cele mai frumoase locuri cunoscute ale palenetei. Poți să te relaxezi total făcînd o călătorie superbă virtuală în Paris, Atena, Roma sau Luxemburg. Trebuie numai să alegi din listă preferințele tale. 

Ps. Ai nevoie de internet ,,bun” !

NU FĂ ABSOLUT NIMIC 2 MINUTE

2 minute liniste

 A face nimic în cazul nostru înseamnă a ne relaxa toal mintea. Nimeni nu a spus că este ușor! Încercați-vă voința! Site-ul Donothingfor2minutes are grijă să vă reîmprospăteze!

RELAXEAZĂ-TE

 mare maciAutorul site-ului Allolo ne oferă sunete originale ale naturii. Liniștea naturii nu poate fi găsită nicăieri în afara ei !

SUPER POZITIV

acapela

Incredibox este un site care te încarcă cu super dispoziție. Creează singur un cor acapellă în diferite stiluri moderne. Dirjează cum îți place, iar la sfîrșit ascultă aplauzele !

CONSTRUIEȘTE CASA VISURILOR TALE

 CASSA

 Homestyler  este un site gratuit, unde online poți să-ți construiești o casă ca în povești, sau ca ceea pe care ai văzut-o și nu o poți uita ! Mobilează la comandă! Colorează pînă la cel mai mic detaliu !

COPILĂREȘTE CU   «Lego»

 lego

 Pe site-ul  Buildwithchrome  poți să construieși ca în copilărie. Împrospătează copilul din tine. Pe această platformă își găsește locul și împlinirea orice constructor !

MATERIALIZEA-ȚI UN HOBBY

 multfilm

 Pe  Multator poți să compui propria istorioară veselă sau morală! Apare și fantezia și abilitatea de a desena și de a compune ! Principalul este să te relaxezi și distrezi, si  apoi ..te apuci de ceva mai serios !

HRĂNEȘTE PEȘTII DIN ACVARIU

pesti

Pe Aquard  hrănești peștii și te simți gospodar la tine acasă. Totul pare real dacă nu bagi în seamă că te uița la monitor !

 

JOACĂ«Поле чудес»

POLE CIUDES

Pune-te la încercare într-un joc foarte cunoscut și interesant !

JOACĂ CU CURSORUL

sagetiSimplu dar genial! La început apeși bizar în bătaia cu săgеțile. Apoi observi o gamă de culori care se aranjează fascinant. Poate fi arcadă a imaginației! Nici nu-ți vine să crezi că o simplitate îți poate da adrenalină!

Sfat: încearcă și desenează! Vei fi primul! Arată-ne și nouă ca să vadă toți !

STAI LA O CAFEA

cafea-cu-arome-fine

Ți-e dor de oraș, de gălăgia înceată din restaurant ? bea o cafea și intră pe  Coffitivity. Simte-te ca la o cafea !

ADMIRĂ CORALII

 Marea_Bariera_de_Corali

 Un peisaj de neuitat , într-o panoramă de corali pe Catlinseaviewsurvey.

ASCULTĂ PLOAIA

ploaie la geam

Alintă-ți dorința melancolică de a sta la fereastră ascultînd ploaia. Pe site-ul  7oom găsești finețea ploii pe gustul tău ! Fiecare are geamul lui !

Plus aici aveți o gamă foarte mare de sunete care liniștesc fuga vieții ! FOARTE UTIL !

NUMAIDECÎT APASĂ CA SĂ FIE BINE

 va fi bine

E fascinantă ideia! Ce minunat ar fi sa fie așa și în realitate! Numaidecît apasă!

Totul va fi bine ! și cîtă filosofie într-un sfat optimst banal!

cules de www.ucenic.info

 

poate ți-a plăcut ceva sau ți-a fost de folos ! ai văzut recomndat la cineva sau ai găsit întîmplător !? arată și la alții !

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex

You may also like...

Lasă un răspuns